Stiri Interne

Noul serial turcesc de la Kanal D, mai tare ca X Factor!

Scris de Administrator

Dupa ce serialul fenomen “Suleyman Magnificul” s-a incheiat, Kanal D a inceput vineri seara difuzarea unui nou serial turcesc, “Yaman”, ce pare sa se bucure de acelasi succes. Asta deoarece a fost mai urmarit decat talent show-ul “X Factor”, pozitionand Kanal D pe locul doi in topul celor mai urmarite televiziuni din Romania.

serial-YAMAN(2

Vineri seara a fost difuzat primul episod din noul serial turcesc de la Kanal D, “Yaman, care a reusit sa devanseze talent show-ul “X Factor”, pozitionand statia pe locul doi in preferintele telespectatorilor.

In intervalul 20.00 – 22.30, serialul turcesc “Yaman” a clasat Kanal D pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, inregistrand 6,9 puncte de rating si 13,3% cota de piata, pe targetul All Urban, si 6,7 puncte de rating si 12,4% cota de piata, pe targetul National.

1.235.000 de romani au urmarit premiera serialului de la Kanal D, in intervalul mentionat mai sus, minutul de aur, atins la 21.40, a adunat in fata micilor ecrane peste un milion si jumatate de telespectatori (1.542.000)

Nu ratati in fiecare joi si vineri, de la ora 20.00, serialul Yaman, difuzat la Kanal D, o poveste despre transformare si depasirea barierelor sociale.

Scrie un comentariu