Stiri Interne Video

Noul primar neamț al Timișoarei cântă alături de un cor gospel – VIDEO

Scris de Ana Kozma

Dominic Fritz este noul primar al Timișoarei după ce l-a învins pe Nicolae Robu la alegerile locale. Puțină lume știe însă despre el că obișnuiește să cânte alături de un cor de gospel.

Noul primar neamț al Timișoarei cântă alături de un cor gospel – VIDEO

La 37 de ani, neamțul Dominic Fritz a câștigat duminică alegerile locale la Timișoara. Astfel că îl va înlocui la primărie pe Nicolae Robu. Nu se știu multe încă despre el. Cu atât mai puțin faptul că noul primar obișnuiește să cânte alături de un cor gospel. Și o face foarte bine.

Timișoara Gospel Project este un grup alcătuit din copii instituționalizați. Proiect ale cărui baze le-a pus chiar Dominic Fritz, scrie Adevărul. Au cântat o bună perioadă în biserici. Dar corul a căpătat rapid popularitate, astfel că au ajuns să susțină concerte în săli de spectacol, odată pe an.

Dominic Fritz a candidat la Primăria Timișoarei din partea USR-PLUS. Și a câștigat, victoria fiind sărbătorită de timișoreni în centrul orașului. S-a născut în Germania, dar a ajuns în România la 19 ani. S-a îndrăgostit de țara noastră și a decis să rămână aici.

Vedeta TV care a ajuns primar la Câmpulung Muscel

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O zi perfectă pentru a scrie istorie. Merg la vot cu inima plină de încredere.

O postare distribuită de Dominic Fritz (@dominicprimar) pe

Scrie un comentariu