ADPM Beauty ADPM Health Stiri externe

Noul medicament hormonal anti-acnee. Cum va revoluționa totul!

Scris de Ana Kozma

Noul medicament hormonal anti-acnee a fost aprobat și urmează a fi lansat pe piață. Specialiștii spun că va revoluționa totul. Află în continuare toate detaliile!

Noul medicament hormonal anti-acnee. Cum va revoluționa totul!

Winelvi va fi primul noul medicament anti-acnee în 38 de ani. Iată că există speranță pentru milioanele de oameni ce suferă de acnee. Acei oameni care au testat toate produsele de pe piață, dar nimic nu a funcționat în cazul lor.

FDA tocmai a aprobat produsul Winelvi. Acesta va deveni primul medicament hormonal anti-acnee aprobat de la apariția Accutane în 1982.

Deci cum funcționează și cum va revoluționa industria? Majoritatea medicamentelor anti-acnee existente acum pe piață sunt antibiotice. Ei bine, Winelvi nu este antibiotic. Și folosește un ingredient activ nou: 1% clascoteronă.

Clascoterona este un inhibitor local al receptorului androgenic. Ceea ce înseamnă că inhibă testosteronul și dihidrotestosteronul (DHT) atunci când este aplicat pe piele. Ingredientul este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul căderii părului.

Androgenii de la nivelul pielii sunt responsabili de producerea de sebum și pot cauza inflamații care agravează acneea. Cassiopea, compania farmaceutică din spatele Winlevi spune că noul produs reduce acneea atât la bărbați, cât și la femei cu vârsta de peste 12 ani.

Ceea ce face ca clascoterona să fie revoluționară este că e primul blocant androgenic pentru acnee, care funcționează atât la bărbați, cât și la femei.

Winelvi, noul medicament hormonal anti-acnee, va fi lansat în SUA începând cu anul viitor.

Noul trend: sa iti arati acneea pe Instagram

 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de leia 🦎 (@artdr3am) pe

Scrie un comentariu