Stiri Interne

Noul bărbat din viața Mădălinei Ghenea. Fotografiați pe iaht.

Scris de Ana Kozma

Mădălina Ghenea se pare că iubește din nou. Conform presei internaționale, noul ei iubit ar fi italianul Andrea Castagnola. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timpul unei vacanțe pe care o petrec chiar zilele acestea la malul mării.

Noul bărbat din viața Mădălinei Ghenea. Fotografiați pe iaht.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce, faimoasă peste hotare. Ai spune că are toți bărbații la picioare și o viață sentimentală fericită. Iată însă că lucrurile nu stau chiar așa. Frumoasa actriță a bifat de-a lungul timpului relații cu mai mulți bărbați celebri. Din păcate însă, a fost de fiecare dată dezamăgită, astfel încât poveștile nu s-au terminat cu happy end.

Poate de această dată să fie cu noroc, întrucât presa internaționalp vorbește despre o nouă relație a româncei. Paparazzi au surprins-o zilele acestea în Portofino, acolo unde se bucură de câteva zile de vacanță la malul mării.

Și nu este singură, ci însoțită de noul ei iubit. Se pare că cel care a cucerit-o este italian și se numește Andrea Castagnola.

Fotografiile nu trădează totuși o posibilă relație între cei doi. Fie că sunt doar prieteni, fie că preferă să fie cât mai discreți atunci când se află în public.

Un lucru e cert. Mădălina Ghenea arată senzațional și întoarce toate privirile cu trupul ei parcă sculptat.

Mădălina Ghenea va juca în cel mai scump film românesc

Scrie un comentariu