Cinenews Stiri externe Video

Noul agent 007 din seria James Bond va fi femeie de culoare

Scris de Ana Kozma

Este oficial! Noul agent 007 din seria James Bond va fi femeie de culoare pentru prima dată în istoria celebrei francize. Iată ce actriță va juca alături de Daniel Craig în noul film din serie, No Time To Die.

Noul agent 007 din seria James Bond va fi femeie de culoare

În iulie 2019 au apărut pentru prima dată zvonuri conform cărora o femeie de culoare va juca rolul noului agent 007 din seria James Bond. Este vorba despre actrița Lashana Lynch, cunoscută publicului din seria Captain Marvel. Au fost zvonuri controversate care au stârnit o mulțime de reacții în mediul online.

Iată însă că acum este oficial. Lashana Lynch este prima femeie de culoare ce joacă rolul unui agent 007. Ea va juca alături de Daniel Craig în filmul No Time To Die, programat pentru lansare anul viitor.

Recent, într-un interviu pentru Harper’s Bazaar UK, Lashana a vorbit despre acest lucru, dar și despre reacțiile negative apărute în mediul online. A mărturisit că nu a plecat urechea la gurile rele. A luat o pauză de la social media și și-a amintit constant că aceste comentarii răutăcioase au legătură cu frustrările oamenilor care le fac, nu cu ea personal.

„Eu sunt o femeie de culoare. Daca ar fi fost o altă femeie de culoare în locul meu, lucrurile ar fi stat la fel. Și ea ar fi avut parte de aceleași atacuri, aceleași abuzuri. Îmi amintesc constant că lucrurile astea nu au legătură cu mine. Sunt mândră să fiu parte a ceva revoluționar”, a povestit actrița.

În No Time To Die, personajul ei, Nomi, ia locul lui 007 câtă vreme Bond trăiește în exil, în Jamaica. Lashana Lynch spune că dă acestui personaj celebru o perspectivă fresh feminină.

Lansarea noului film No Time To Die a fost amânată în contextul pandemiei de COVID-19. În prezent, ea este programată pentru luna aprilie 2021.

Tom Hardy este noul James Bond. Lista actorilor de până acum!

Scrie un comentariu