ADPM Beauty Stiri externe Style Radar

Noua muză fashion: Beth din serialul The Queen’s Gambit (Netflix)

Scris de Ana Kozma

The Queen’s Gambit este cea mai urmărită producție la momentul actual pe Netflix. Iar Beth, personajul principal, fascinează nu doar prin inteligență, ci și prin look-ul ei extrem de interesant. A devenit astfel noua muză fashion.

Noua muză fashion: Beth din serialul The Queen’s Gambit (Netflix)

Bazată pe romanul lui Walter Tevis, noua miniserie The Queen’s Gambit spune povestea lui Beth Harmon, un geniu al șahului, și a dependențelor sale. Producția disponibilă pe Netflix se bucură deja de un foarte mare succes. Este captivantă și profundă, iar Beth fascinează atât prin inteligența și curajul ei, cât și prin look-ul foarte interesant.

Personajele mai tinere oferă o privire asupra trecutului.

Acele breton purtat de tânăra Beth poate că arată ciudat în prezent, dar este reprezentativ pentru perioada aceea de timp. Nu are rolul de a arăta frumos, ci de a fi practic în contextul unui orfelinat. Este genul de tunsoare pe care o purtau pe atunci toți copiii din orfelinate.

Rujul oferă informații despre maturitatea lui Beth.

Producătorii și-au dorit ca nuanța purtată pe buze să semnifice evoluția lui Beth.

Înaintarea în vârstă și schimbările prin care trece de-a lungul anilor. Astfel, machiajul este cumva și el un narator din umbră al poveștii.

Unul dintre look-urile iconice, menit să fie neglijent.

Starea de sănătate mentală a lui Beth se reflectă în mod constant în înfățișarea ei. Aici, creionul negru de ochi este un indicator al haosului din viața ei, alimentat de pastile. Acest tip de machiaj este în trend anul acesta, conform specialiștilor în materie de beauty.

Natalie Wood, muza în construirea personajului Beth.

Natalie Wood este cea care a servit drept inspirație în construirea personajului principal. În special când vine vorba despre părul lui Beth. S-au folosit peruci și bigudiuri mari pentru a recreea cât mai fidel coafurile acelor vremuri. Una dintre peruci a fost chiar „botezată” Natalie Wood.

Machiajul din episodul final

Beth este total atipică. În ultimul episod, look-ul ei inspiră mai multă maturitate, feminitate și siguranță de sine decât întregul serial. Subliniază prezența ei dominatoare într-o cameră plină de bărbați. Este un exercițiu de sfidare și, mai mult ca oricând, această energie feminină nu este subestimată, ci respectată. Beth este acum temută de adversari, admirată de fani și venerată de colegii ei.

De ce a ajuns The Queen’s Gambit numărul 1 pe Netflix

Scrie un comentariu