Stiri Interne

Alexandra Dinu pleacă de la Românii au Talent. Noua componență a juriului!

Scris de Ana Kozma

Noi schimbări în componența juriului Românii au Talent. După Florin Călinescu, Alexandra Dinu a părăsit masa juraților. În noul sezon, Andrei și lui Andi Moisescu li se vor alătura Mihai Bobobete și Dragoș Bucur.

Alexandra Dinu pleacă de la Românii au Talent. Noua componență a juriului!

În weekend au debutat filmările pentru noul sezon Românii au Talent. Sezonul cu numărul 12 vine cu noi schimbări la masa juriului. După plecarea lui Florin Călinescu de la Pro TV, iată că și Alexandra Dinu părăsește juriul talent show-ului.

Andra și Andi Moisescu vor avea, așadar, doi colegi noi. Este vorba despre actorii Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Smiley și Pavel Bartoș rămân prezentatorii Românii au Talent și în noul sezon.

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat. O emisiunea care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au Talent şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo!”, spune Dragoș Bucur despre această provocare.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat. Este show-ul pe care îl respect cel mai mult şi care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc şi alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii juraţi îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte. Simt că ne vom distra foarte tare. Abia aştept să mă distreze şi pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă”, adaugă Mihai Bobonete.

Care a fost cea mai urmărită finală Românii au Talent?

Scrie un comentariu