Style Radar

Noua colecție INAIS: piese vestimentare actuale și sustenabile!

Scris de Ana Kozma

INAIS, brand 100% românesc, a lansat o nouă colecție capsulă, “Summer is here, one way or another”.

Noua colecție INAIS: piese vestimentare actuale și sustenabile!

“Vine vara! INAIS ți-a pregătit o capsulă nouă, pe care o poți împacheta ușor, în geanta noastră estivală, versatilă, de folosit în oraș, la munte sau la mare… Îndrăznește să porți fucsia, culoarea favorită a acestui sezon, culoarea bujorilor, a trandafirilor parfumați și a florilor de hârtie, alături de nuanțele de kaki ale pădurii aurite în amurg, sau de cele de albastru marin, ale oceanului și cerului spuzit de stele”, spune designerului Ina Isbasescu, arhitect de profesie, stilist și creatoare de costume pentru teatru, film, operă, spoturi publicitare, atât în România, cât și în afara țării prin Atelier Persona.

Astfel, spațiul contemporan al showroom-ului din str. Maior Ion Coravu 2A, dar și cel virtual de pe site-ul www.inais.ro au primit o infuzie de piese noi cu croieli “elevate” și creative, ce pot fi purtate sezoane la rând susținând trend-ul general al acestui an: o întoarcere la sustenabilitate, circularitate și materiale prietenoase cu mediul înconjurător!

Rămân în tendințe piesele tye-die în nuanțe puternice cu croieli ce avantajează orice statură, siluetă și vârstă (de 1 iunie, rochia one-size DressDare Fucsia care se adresează atât adulților, cât și copiilor are o reducere de 50%). Realizate din bumbac, printr-o tehnică specială de vopsire, acestea au fost reinterpretate prin croieli confortabile, ușor de purtat și adaptate realității actuale.

Tușele metalizate de auriu și argintiu dau în continuare o notă subtilă de “glam” unor piese vestimentare casual: precum pantalonii lejeri, tricourilor casual “one size”, unei jachete military (dintr-un material excepțional) și chiar unei genți supradimensionate foarte încăpătoare ideală pentru plajă, ieșiri de weekend și chiar festivaluri. Ideea acestor piese este că în funcție de accesorizare pot face rapid tranziția de la ținute de zi la ținute pentru ieșiri seara ori la evenimente!

Rămân în actualitate denim-urile, prespălate, tocite, cu stropi ori tratate cu folie metalică, infuzate cu efecte distincte și artistice, dar plăcute purtării, soft și confortabile; pielea ecologică, declinată în piese vestimentare (fuste sau pantaloni) ce pot deveni “second skin” în ținute îndrăznețe!

Colecția capsulă “Summer is here, one way or another” completează item-uri anterior lansate, precum rochia-tricou, monogramată, ce poate fi purtată indiferent de siluetă, stil personal; clasica pijama cu croială masculină, item unisex ce se poate transforma prin accesorizare într-o ținută sylish&chic, lansate în primăvara acestui an.

INAIS aduce o perspectivă fresh asupra modei care nu mai ține cont de trend-uri și care se îndreaptă din zona de consumerism către cea de sustenabilitate și adaptabilitate. Femeile ce poartă haine INAIS (www.inais.ro) devin “creaturi urbane”, ce îmbină cultura marilor orașe cu propriul spirit liber și natural, fiind mereu în reinventare, dar rămânând totuși fidele propriilor valori.

Scrie un comentariu