Style Radar

Noua colecție Fenty x Puma, prezentată la New York

Scris de Alexandru Manea

Noua colecție Fenty x Puma a fost prezentată printr-un show prezentat în cadrul New York Fashion Week. Rihanna și-a făcut apariția pe catwalk pe o motocicletă, iar printre manechine s-a aflat și Adriana Lima.

Noua colecție Fenty x Puma, prezentată la New York

Noua colecție semnată și promovată de Rihanna, Fenty x Puma, a fost prezentată în premieră la New York Fashion Week. Este a patra lansată de artistă în colaborare cu renumitul brand de articole sportive.

De acestă dată, conceptul prezentării a fost și mai inedit. Pe catwalk au fost amplasate dune de nisip printre care au circulat motocicliști care au și sărit deasupra lor cu ajutorul unor trambuline.

Bitch had motorcycles flying out from nowhere😩🙌🏽🙌🏽 #fentyxpuma show was inconiccc

A post shared by Rihanna™ (@rh3nna) on


După acest moment plin de adrenalină modelele și-au făcut apariția pe podium defilând în ținute sport ce amintesc de cele ale atleților anilor 90. Colecția include salopete, pantaloni scurți de biker, costume de baie, geci tip parka, rucsace.

Adriana Lima a fost ultimul model care a apărut pe catwalk. Îngerașul Victorias Secret a defilat alături de alte nume cunoscute din modelling precum Joan Smalls, Slick Woods, Lexi Boling, și Grace Elizabeth.

La final și-a făcut apariția însăși Rihanna, pe o motocicletă condusă de un profesionist.

the show. @puma

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Scrie un comentariu