Stiri externe Style Radar Video

Noua colecție Couture Valentino, prezentată cu modele suspendate în aer

Scris de Ana Kozma

Anul acesta este unul atipic, iar industria modei face totul pentru a se adapta vremurilor actuale. Prezentările clasice, cu public, ies din discuție. Astfel că marile case de modă își folosesc la maxim toată creativitatea și resursele pentru a găsi noi modalități de lansare a noilor colecții!

Noua colecție Couture Valentino, prezentată cu modele suspendate în aer

Săptămâna Modei Couture de la Paris a fost întotdeauna o experiență fabuloasă. Prezentări fashion inedite prin care cele mai mari case de modă ale lumii își prezintă colecțiile couture.

Anul acesta însă, pandemia de COVID-19 a schimbat totul. Prezentările cu public au ieșit din discuție, iar designerii au mutat fashion show-urile pe platforme digitale.

Își folosesc toate resursele și creativitatea parcă mai mult ca niciodată. Este și cazul brandului Valentino, care tocmai și-a lansat noua colecție couture.

Designerul Pierpaolo Piccioli a pus „în scenă” un fashion show spectaculos cu modele suspendate în aer. Clipul a fost filmat în celebrele Cinecitta Studios și regizat de Nick Knight.

Filmul de prezentare al colecției couture poartă denumirea „Of Grace and Light”. Începe cu un tur al Romei, orașul din care Pierpaolo Piccioli provine.

Cum arată rochiile couture de mireasă în 2020

Scrie un comentariu