Stiri externe Style Radar

Noua colecție Christian Dior Resort, prezentată fără public în Piazza del Duomo din Lecce

Scris de Ana Kozma

Dacă până acum prezentările noilor colecții ale marilor case de modă erau unele cu public numeros în care mereu se regăseau și vedete, lucrurile s-au schimbat radical anul acesta. Spre exemplu, noua colecție Christian Dior Resort a fost prezentată fără public în Piazza del Duomo din Lecce!

Noua colecție Christian Dior Resort, prezentată fără public în Piazza del Duomo din Lecce

Casele de modă continuă să își desfășoare activitatea, dar respectând normele de siguranță și distanțare socială. Așa se face că prezentările fashion cu public sunt acum ceva de domeniul fantasticului. Brandul Christian Dior tocmai a lansat o nouă colecție Resort. Creațiile au fost însă prezentate într-un mod cu totul atipic. Fără public, în Piazza del Duomo din Lecce, un mic orășel din Puglia (Italia).

Maria Grazia Chiuri, directorul creativ al casei Dior, și-a dorit să facă această prezentare cât mai aproape de orașul ei natal, Roma. De asemenea, a onorat cu aplomb cultura orașului.

Urmăriți aici un video cu întreaga prezentare a noii colecții Resort by Christian Dior. Un eveniment fără public ce respectă normele de siguranță recomandate la nivel mondial.

Noua colecție Couture Valentino, prezentată cu modele suspendate în aer

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FashionableDior (@fashionabledior) pe

Scrie un comentariu