Stiri externe Style Radar

Noua colecție Chanel Cruise, cu accente punk, inspirată de Jean Cocteau

Scris de Ana Kozma

Casa de modă Chanel a lansat cea mai nouă colecție Cruise. O linie vestimentară cu accente punk, inspirată Jean Cocteau, poet, scriitor, pictor, dramaturg și cineast francez. Iată aici detaliile!

Noua colecție Chanel Cruise, cu accente punk, inspirată de Jean Cocteau

„Arta produce lucruri urâte care de cele mai multe ori devin frumoase cu timpul. Moda, pe de altă parte, produce lucruri frumoase ce devin urâte cu timpul”, spune cândva Jean Cocteau.

Se referea la faptul că moda se schimbă constant și ceea ce ni se pare acum frumos nu va mai fi frumos peste ceva timp. Chanel se numără însă printre acele branduri care au reușit cumva să descopere o atemporalitate a colecțiilor.

Poate pentru că reinventează mereu modele clasice ce nu se vor demoda vreodată. La fel este și cazul celei mai recente colecții. Colecția Cruise, cu accente punk, inspirată de Jean Cocteau.

Ședința foto ce promovează colecția a fost realizată în apartamentul în care a locuit cândva Gabrielle Chanel. Acolo unde organiza serate cu prietenii săi din elita artistică, pintre care și Jean Cocteau.

Videoul de prezentare, în schimb, a fost realizat la Carrières de Lumières în Les Baux-de-Provence. Locul în care Cocteau a realizat filmul Testament of Orpheus.

100 de ani de la lansarea parfumului Chanel No.5

Scrie un comentariu