Style Radar

Descopera noua campanie Burberry! Cara Delevingne si Suki Waterhouse “electrizeaza” clasicul trench!

Scris de Administrator

Casa de moda britanica Burberry anunta lansarea globala a campaniei de toamna-iarna 2014, Burberry Prorsum. Aceasta este adusa la viata de cele mai atragatoare modele britanice ale momentului, printre care Cara Delevingne si Suki Waterhouse, si are ca punct principal de atractie iconicul trench.

burberry-new-campaign1

Realizata sub directia creativa a lui Christopher Bailey, Chief Creative and Chief Executive Officer Burberry si fotografiata de celebrul Mario Testino, campania reflecta spiritul artistic al colectiei de toamna-iarna Burberry 2014 si pune in valoare colectiile Prorsum, London si Brit.

burberry-new-campaign2

Trench-uri clasice si lejere, hainele Chesterfield, jachete la doua randuri de nasturi, jachete din piele de oaie, poncho-uri din lana cu monograma, gentile Bloomsbury pentru femei si St. Ives pentru barbati, decorate cu picturi realizate manual sunt piesele cheie ale colectiei de toamna-iarna, propusa de Burberry. Ca si paleta cromatica predomina albastrul indigo, olive-ul, bejul camel, gri inchis, nuantele mierii si ale afinelor, iar ca materiale se evidentiaza gabardina din bumbac englezesc, pielea pictata manual, pielea intoarsa, organza din matase si bumbac, dantela din tul brodat.

burberry-new-campaign3

Modelele Cara Delevingne, Suki Waterhouse (iubita lui Bradley Cooper, imaginea parfumului Brit Rhythm care si-a facut debutul pe podium cu ocazia show-ului de toamna-iarna Burberry Prorsum 2014), Malaika Firth, Callum Ball, Tarun Nijer si Oli Green au fost alese pentru a “dinamiza” aceasta campanie care reflecta spiritul 100% britanic. Campania va rula la nivel international pe Burberry.com, Facebook, YouTube, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest, Sumally, Sina Weibo, Douban, Youku si WeChat.

In Romania, flagship-ul Burberry se afla pe strada Luterana nr. 4 si contine o selectie atractiva de accesorii Burberry Prorsum, colectiile London si Brit pentru femei, barbati si copii.

Scrie un comentariu