Stiri Interne

Noile reguli de la Romanii au Talent!

Scris de Administrator

Cel de-al cincilea sezon al show-ului Romanii au Talent incepe vinerea viitoare la Pro Tv si vine cu o multime de surprize si noutati. Este vorba despre componenta juriului, acum schimbata, dar si de noi reguli! Iata in continuare toate detaliile!

Romanii-au-talent

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii Romanii au talent este gata sa inceapa vineri, 13 martie. Mai multe surprize, un decor impresionant, noi reguli, un nou juriu, care este pregatit sa gaseasca cel mai talentat roman, si un spectacol desavarsit vor fi prezente in unul dintre cele mai urmarite show-uri de televiziune din Romania.

Romanii-au-talent3

Una dintre noutatile acestui sezon este golden-buzz-ul – butonul auriu pozitionat in centrul mesei juriului, care, odata apasat, trimite un concurent direct in semifinala. Acesta poate fi folosit o singura data de fiecare jurat si este marcat de un moment spectaculos de lumini in cadrul show-ului.

Romanii-au-talent1

Cea mai mare noutate a sezonului cinci este reprezentata de componenta juriului. In acest sezon, lui Andrei si lui Andi Moisescu li s-au alaturat Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis. Cu patru jurati si regulile concursului au suferit modificari in ceea ce priveste selectia talentelor. In situatia in care un concurent primeste patru de DA din partea juriului, acesta va merge mai departe in competitie. La fel se va intampla si cu trei de DA obtinuti. In cazul in care exista doi de DA si doi de NU, concurentul va merge mai departe doar in cazul in care un jurat isi va schimba votul din NU in DA. In situatia in care acesta nu este convins de prestatia si talentul concurentului si decide sa isi pastreze votul de NU, concurentul va parasi lupta pentru castigarea titlului de cel mai talentat roman si a premiului de 120.000 de euro.

Romanii-au-talent2

O alta noutate este reprezentata de aparitia stelutelor albastre Romanii au talent. Acestea nu garanteaza trecerea concurentilor in semifinale, insa ii recompenseaza pe cei care primesc trei sau patru de DA din partea juriului si reusesc sa treaca in urmatoarea etapa eliminatorie.

Editia a cincea Romanii au talent se anunta a fi un adevarat spectacol de lumini, talente diverse, multe surprize si momente care vor impresiona. Astfel ca telespectatorii sunt asteptati din 13 martie, de la 20:30, sa-si urmareasca si sa-si sustina eroii, numai la Pro Tv!

Scrie un comentariu