Stiri externe

Noile parfumuri lansate de Kim Kardashian au deja emoji

Scris de Alexandru Manea

Kim Kardashian a lansat recent trei parfumuri pe piata, in ambalaje ce imita anumite fructe, precum si emoji in forma acelor sticle ce vor fi utilizate de fani pe social media.

Noile parfumuri lansate de Kim Kardashian au deja emoji

Familia Kardashian este cea mai renumita si mai profitabila familie de celebritati din lume in acest moment. Aproape orice proiect lansat are parte de succes si de mari incasari, de ordinul milioanelor de dolari.

Dupa colectii de make-up, hairstyle sau de haine, Kim Kardashian a lansat recent trei noi parfumuri, sub brandul KKK Fragrance. Este vorba de Vibes, Peachy si Cherry, ce vin in ambalaje ce redau forma fructelor care se regasesc in compozitia lor. In plus, pentru a face o reclama si mai puternica acestor produse, au fost lansate emoji in formele sticlelor parfumurilor, emoji ce pot fi folosite de oricine pe social media.

Kim Kardashian lanseaza Kimoji!

#KIMOJIPERFUME COMING SOON #KKWFRAGRANCE

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

In urma cu trei ani, Kim Kardashian a lansat Kimoji, emoticoane cu chipul ei, care au devenit folosite de milioane de oameni din intreaga lume si care i-au ingrosat considerabil conturile vedetei.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu