ADPM Beauty Evenimente

Noile colectii KRYOLAN si KEVIN.MURPHY au fost lansate in Romania

Scris de Alexandru Manea

Top Line a lansat noile colectii ale brandurilor de top, Kryolan si KEVIN.MURPHY, printr-un dublu eveniment. Cele doua branduri, prezente atat pe catwalk, cat si in pictorialele revistelor glossy si in culisele marilor festivaluri de moda, ne surprind cu noile tendinte spectaculoase pentru sezonul Primavara-Vara 2019, regasite in noile colectii Perception by KRYOLAN si Future.Love by KEVIN.MURPHY.

Noile colectii KRYOLAN si KEVIN.MURPHY au fost lansate in Romania

Vedetele, printre care Amalia Enache, Andreea Balan, Ellie White, Carmen Bruma, Adina Halas, Andreea Perju, Cristina Mihaela Dorobatu, Irina Mohora, Cristina Cioran, Patrizia Paglieri, Diana Bisinicu, jurnalistii si influencerii prezenti la evenimentul Top Line s-au putut lasa pe mainile specialistior in make-up si hairstyling, inclusiv ale trainerilor internationali Parul Paz Bamrolia – Kevin Murphy Style Master si Mika Seidel – Kryolan Make up Artist, traind astfel experienta oferita de noile produse de machiaj profesional si hairstyling, extrem de versatile, ele putand fi adoptate de ambele sexe.

Amalia Enache a adoptat un spectaculos Red Carpet Look, accentul cazand pe zona ochilor conturati cu noii pigmenti KRYOLAN. Cele doua modele masculine au avut parte de look-uri indraznete: unul rock, ca al celebrului Adam Lambert, si un look nonconformist, androgin, pentru care au fost evidentiate atat buzele cat si ochii. Look-urile au fost completate cu ajutorul produselor de hairstyle KEVIN.MURPHY.

 

CONCEPTUL

KRYOLAN & PERCEPTION

In lumea moderna, exista o trecere fina intre realitate, simulare si iluzie. Perceptia devine astfel subiectiva si este ghidata de bagajul de experiente al fiecaruia, de simturi, de starea pe care o avem in momentul respectiv. Majoritatea perceptiilor pe care le formam este afectata de trecut, de experiente sau invataturi timpurii, imprimate adanc in mintea noastra. Perceptia devine astfel relativa. Cat de des ne uitam oare la un lucru, de doua sau mai multe ori si vedem de fiecare ca fiind diferit?

Pornind de la acest concept, explorand lumina, culoarea si tehnica de infrumusetare, colectia Perception 2019 by KRYOLAN exploreaza posibilitatile infinite pe care le ofera perceptiile fiecaruia dintre noi.

 

NEW 2019 CAMPAIGN: FUTURE.LOVE BY KEVIN MURPHY

Individualismul este curentul momentului in lumea modei. Nu mai exista anotimpuri, doar temperatura si alegere.  Abordarea KEVIN.MURPHY este de a crea texturi indraznete si sa puna in valoare lungimi in functie de personalitatea fiecaruia. Colectia FUTURE.LOVE exploreaza noi dimensiuni ale personalizarii si individualitatii, incurajand-ne sa ne imbratisam si sa ne iubim aspectul.

Echipa KEVIN.MURPHY crede ca viitorul inseamna iubire si ne incurajeaza sa fim indrazneti si sa acceptam frumusetea naturala.

Temele FUTURE.LOVE intruchipeaza deschiderea, iubirea de sine si acceptarea, prin textura indrazneata si lungimea variata a parului.

 

RECOMANDARI PRODUSE KEVIN.MURPHY

Pentru sarbatorile de iarna, KEVIN.MURPHY propune XMAS KIT KEVIN.MURPHY, pentru un styling impecabil.

 

HYDRATE AND REPAIR 

Contine:

1 x HYDRATE-ME.WASH 250ml,

1 x HYDRATE-ME.RINSE 250ml,

1 x LEAVE-IN.REPAIR 200ml

Pret: 238 lei

 

ANGEL BODY 

Contine:

1 x ANGEL.WASH 250ml,

1 x ANGEL.RINSE 250ml,

1 x BODY.MASS 100ml

Pret: 238 lei

 

TEXTURED BLONDE

Contine:

1 x BLONDE.ANGEL.WASH 250ml,

1 x BLONDE.ANGEL 250ml,

1 x POWDER.PUFF 14g

Pret: 257 lei

 

REPAIRED AGAIN

Contine

1 x REPAIR-ME.WASH 250ml,

1 x REPAIR-ME.RINSE 250ml,

1 x YOUNG.AGAIN 100ml

Pret: 257 lei

 

SOLUTIA PENTRU REINPROSPATAREA CULORII

Colectia COLORING.ANGELS reinprospateaza culoarea parului.

Sunt patru noi tratamente de potentare a culorii ce adauga stralucire de lip gloss tonurilor existente, neutralizeaza culorile nedorite si imbunatatesc flexibilitatea si longevitatea culorii. Produsele contin extracte din frunze de maslin, de ceai verde si ulei din seminte de struguri.

Alaturi de BLONDE.ANGEL, tratamentul deja existent, noile colectii – AUTUMN, COOL, CRYSTAL si SUGARED – adauga tonuri subtile de culoare si stralucire incredibila parului.

AUTUMN.ANGEL adauga o nuanta soft de caisa rose, pentru blondele naturale sau care au nuante rose gold.

COOL.ANGEL potenteaza nuantele reci, cenusii si indeparteaza nuantelele portocalii din par.

SUGARED.ANGEL poate fi folosit pentru un bej crem, vanilat si pentru a indeparta tonurile calde si genereaza tonuri luminoase de caramel.

CRYSTAL.ANGEL ofera  un boost culorii existente.

Super produsele de haircare si hairstyle KEVIN.MURPHY, lansate oficial in Romania!

Toate produsele KRYOLAN si KEVIN.MURPHY sunt disponibile in magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro si in saloanele partenere Top Line.

Scrie un comentariu