ADPM Beauty

Noi produse vegane de la Sabon

Scris de Alexandru Manea

SABON propune, la începutul lui 2021, noi ritualuri de îngrijire corporală, folosind produse cu ingrediente naturale, vegane. Iată despre ce este vorba!

Noi produse vegane de la Sabon

Pentru 2021 Sabon a pregătit două produse noi esențiale în îngrijirea corpului: un Ulei de frumusețe pentru corp și păr hrănitor, ce oferă în același timp strălucire, și o Cremă de corp reparatoare bogată, dar cu o textură ușoară, care hidratează intens pielea, o protejează și repară zonele uscate.

Laptele de corp Sabon oferă hidratare de lungă durată. Formula sa fină este vegană, de origine naturală 80%, fără parabeni, fără uleiuri minerale și fără silicon și îmbogățită cu șapte uleiuri botanice, un cocktail din cele mai nutritive lipide ale naturii: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia, shea.

Noua Cremă de corp reparatoare are o textură onctuoasă, dar ușoară, bogată în unt de karité. Este special concepută pentru pielea uscată până la cea foarte uscată și are un efect unic de regenerare profundă, pentru a reînnoi țesutul cutanat și a-i reda elasticitatea. Formula sa unică este vegană, 85% naturală, fără parabeni și fără uleiuri minerale, îmbogățită cu unt de karité nutritiv, trandafiri de Jericho puternic hidratanți și uleiuri de canola pentru un plus de hrănire și regenerare.

Produsele sunt disponibile în magazinele Sabon sau pe www.sabon.ro.

Cum arată noua colecție Sabon, Mango – Kiwi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabon Romania (@sabonromania)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabon Romania (@sabonromania)

Scrie un comentariu