Stiri Interne

Noah, fiul Claudiei Pavel, actor in noul clip al artistei – “Da mai tare”

Scris de Alexandru Manea

La doar sase ani, Noah, fiul Claudiei Pavel debuteaza ca actor in noul clip al artistei, “Da mai tare”, o colaborare cu Bibanu si Uddi. Noah apare in clip alaturi de Iuliana si Melissa, fiicele lui Puya.

Noah, fiul Claudiei Pavel, actor in noul clip al artistei – “Da mai tare”

“Se poate spune ca talentul se mosteneste. Noah are stofa de artist. Anul trecut, in decembrie, am cantat impreuna un colind. De aceasta data, Noah are o aparitie foarte cool. Poarta o manusa de box pe mana stanga si iese dintr-o masina e lux. Cateva scene din clip sunt filmate in fata casei noastre, iar Noah si-a adunat cu acest prilej toti prietenii din cartier. Tot in clip apar si Iuliana si Melissa, fiicele lui Puya, cu care Noah este bun prieten”, declara Claudia Pavel.

Piesa “Da mai tare”, un featuring al Claudiei alaturi de Bibanu si Uddi, s-a auzit in premiera pe litoral de 1 Mai, iar zilele trecute artista a prezentat si videoclipul in cadrul emisiunii “La Maruta” de pe PRO TV.

“Sunt la a doua colaborare cu Bibanu, dupa piesa <Imi e dor>, care s-a aflat in trending in topul pieselor romanesti la inceputul anului. <Da mai tare>  este o piesa dinamica, cu potential de hit, compusa de Bibanu si inregistrata in colaborare cu Uddi. Am filmat clipul in cateva locatii din Bucuresti dar si pe scena clubului LOFT de la Mamaia, acolo unde am cantat-o in premiera de 1 Mai”, adauga Claudia Pavel.

In videoclipul regizat de Dan Popescu (Bibanu) si Robert Bratu, artistii au condus masini scumpe (Rolls Royce, Bentley si Mercedes), in valoare de peste jumatate de milion de euro, iar Claudia si-a accesorizat tinutele cu bijuterii Kultho, de peste 20.000 Euro.

Cum a scapat Claudia Pavel de cearcane dupa “Ferma”, cu ajutorul medicului Iancu Morad

Scrie un comentariu