Cinenews Stiri externe

Va reusi „Noah” sa cucereasca lumea? Filmul a costat 130 de milioane de dolari!

Scris de Christian Stan

Studiourile producatoare spera din tot sufletul ca pelicula „Noah” va avea mare succes de box-office, avand in vedere bugetul de 130 de milioane de dolari. „Noah” il are in rolul principal pe Russel Crowe si va avea premiera mondiala vinerea viitoare.

noah

Criticii de film au fost extrem de incantati pe pelicula apocaliptica „Noah”, ce va debuta vinerea viitoare in cinematografele din toata lumea. Filmul, regizat de Darren Aronofsky ii are in rolurile principale pe Russel Crowe, Anthony Hopkins, Jennifer Connely si pe Ema Watson. Pelicula este unul dintre cele mai scumpe filme realizate  la Hollywood in ultimii ani, inevestitia studiourilor ridicandu-se la suma de 130 de milioane de dolari.

Filmul urmareste misiunea lui Noah, personaj devenit faimos dupa ce acestuia i se arata Dumnezeu intr-o viziune si primeste ordin sa construiasca o uriasa arca pentru a salva lumea de la un potop nimicitor.Pelicula a fost pe placul criticilor de film de la The Hollywood Reporter, Variety sau Movionline, care au laudat modul de realizare al peliculei si prestatia actorilor.

Russel Crowe a incercat de cateva ori in aceasta saptamana sa obtina o audienta la Papa Francisc pentru a-l convinge pe acesta sa urmareasca pelicula inainte de premiera oficiala, insa a fost refuzat de doua ori pana acum de Sanctitatea Sa.

Darren Aronofsky viseaza inca de 15 ani sa aduca povestea lui Noah pe marele ecran, insa a reusit sa obtina investitori abia dupa ce pelicula sa „The Black Swan” a inregistrat un succes urias in anul 2010. „Black Swan” a costat doar 13 milioane de dolari si a incasat 329 de milioane de dolari, devenind astfel unul dintre cele mai profitabile filme de la Hollywood.

Povestea lui Noah a mai fost adusa pe marele ecran in anul 1929, intr-o pelicula muta regizata de Daryl F. Zanuck.

Scrie un comentariu