News

VIDEO! Trupa No Doubt a lansat clipul piesei „Settle Down”, primul din ultimii 11 ani!

Scris de Christian Stan

Fanii trupei No Doubt au un motiv de bucurie! Trupa revine pe piata muzicala dupa o pauza de 11 ani. Gwen Stefani, Tom Dumont, Tony Kanal si Adrian Young au lansat clipul piesei „Settle Down”, ce anunta lansarea unui nou album in luna septembrie.


Dupa mai bine de 11 ani de pauza, componentii trupei No Doubt au revenit in studio pentru un nou album, ce va fi lansat pe 25 septembrie.

„Push and Shove” este numele ales pentru a marca al saselea disc din cariera muzicienilor, iar primul extras pe single este piesa „Settle Down”, al carei clip tocmai a fost lansat.

Gwen Stefani, Tom Dumont, Tony Kanal si Adrian Young au anuntat vestea pe site-ul oficial al trupei, iar in aceasta perioada de pauza cea mai activa a fost Gwen Stefani, care a lansat doua discuri solo.

Ultimul album al lui Stefani a fost lansat in 2006 si s-a numit „The Sweet Escape”. In toata aceasta perioada, Stefani s-a dedicat vietii de familie.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu