Stiri externe

NIMENI nu va prezenta Oscarurile! Situatie unica in ultimii 30 de ani!

Scris de Iancu Iulia

Nimeni nu va prezenta editia premiilor Oscar de anul acestea, dupa ce Kevin Hart a renuntat la acest privilegiu. Este o situatie unica in ultimii 30 de ani.

Pentru prima data in ultimii 30 de ani, Oscarurile au ramas fara prezentator si se zvoneste ca organizatorii vor sa desemneze mai multe vedete care sa prezinte pe rand cate o categorie, dar fara sa mai numeasca un prezentator oficial.

Premiile Academiei, care vor avea loc pe 24 februarie, au ramas fara prezentator pentru ca actorul Kevin Hart, care a fost ales sa modereze editia de anul acesta, s-a restras in urma scandalurilor aparute in presa.

Inca din luna decembrie Kevin Hart spunea ca nu va onora aceasta oportunitate pentru ca in presa s-a iscat un scandal din cauza unor postari la adresa comunitatii gay pe care acesta le-a scris pe Twitter in 2009 si 2010. Cand s-a aflat ca el a fost desemnat sa fie gazda Oscarurilor, aceste comentarii rautacioase au iesit la suprafata, desi erau sterse de pe contul actorului.

Kevin a confirmat miercuri retragerea sa, cand a motivat si faptul ca ar fi avut la dispozitie doar doua saptamani sa se pregateasca pentru acest eveniment major, ceea ce ar fi fost prea putin.

Pana acum Academia nu a anuntat niciun alt nume care sa fie gazda Oscarurilor si mai are la dispozitie doar sase saptamani sa pregateasca totul si sa intocmeasca o lista cu vedetele care vor prezenta cate o categorie.

Ultima data cand Premiile Oscar au ramas fara prezentator a fost in 1989, atunci Rob Lower a pus in scena o reprezentatie care a fost declarata ulterior “dezastroasa”, alaturi de Snow White.

Kevin Hart a fost extrem de bucuros cand a aflat ca a fost ales sa prezinte editia Oscarurilor din acest an, insa fericirea sa a durat numai cateva zile. Imediat, utilizatorii Twitter au scos la iveala acele comentarii rautacioase la adresa persoanelor gay pe care actorul le-a facut in 2009. In una dintre postari el spunea atunci ca “daca baiatul sau s-ar juca cu papusi, ar fi gay”.

Actorul si-a cerut scuze in nenumarate randuri pentru spusele de atunci si a sustinut ca retragerea sa de pe scena Premiilor Oscar reprezinta modul sau prin care arata ca ii pare rau.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu