Stiri Interne

Nicoleta Nuca, transformata de operatiile estetice. Iata cum arata acum!

Scris de Alexandru Manea

Cu toate ca multi o considerau extrem de frumoasa la momentul debutului sau de la X Factor, Nicoleta Nuca a decis sa apeleze la operatii estetice. Iata ce interventii a facut si cum arata acum!

Nicoleta Nuca, transformata de operatiile estetice

Nicoleta Nuca s-a facut remarcata in cadrul concursului X Factor de la Antena 1. Frumusetea ei si vocea sa foarte buna au cucerit publicul, iar, dupa competitia televizata, s-a lansat in forta pe piata muzicala romaneasca.

Desi mai toti o considerau extrem de frumoasa, artista a decis sa apeleze la cateva operatii estetice, fiind nemultumita de anumite detalii ale aspectului sau fizic.

Nicoleta Nuca, inainte de operatia la nas

Astfel, a plecat in Turcia si s-a operat intr-o clinica de acolo. Si-a indreptat si si-a micsorat nasul, rezolvandu-si si problemele de respiratie. Cu aceasta ocazie, si-a pus si implanturi cu silicon pentru a avea un bust mai mare si a avea un fizic mai armonios, dupa cum spune ea.

Dupa operatie

„Nasul e un pic mai mic. Eram dependenta de picaturi de nas de mai bine de 12 ani. Am zis ca a venit momentul cand trebuie sa rezolv problema asta. Dar daca tot eram acolo, am intervenit si la o alta parte a corpului. Le-am facut pe amandoua in aceeasi operatie. Acum iubesc sa ma uit la mine in oglinda”, a declarat Nicoleta Nuca la Antena Stars.

Scrie un comentariu