Stiri Interne

Nicoleta Luciu paraseste vila conjugala de la Miecurea Ciuc

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu se pregateste pentru o noua schimbare in viata ei. Dupa aproape trei luni petrecute in vila sotului ei din Miercurea Ciuc, brunta are parte de o noua schimbare.

nicoleta-luciu-miercurea-ciuc

Nicoleta Luciu a parasit Bucuresti-ul la inceputul verii cu gandul de a locui, alaturi de copii si de sotul ei, la Miercurea Ciuc. Dupa o luna si jumatate de vacanta in Croatia, bruneta s-a mutat in centrul tarii la inceputul lui august.

Iata ca nu au trecut nici trei luni de atunci ca vedeta a decis sa lase vila cu curte si sa se mute intr-un apartament, tot in Miercurea Ciuc, acolo unde sotul ei detine si birourile.

nicoleta-luciu-vila-miercurea-ciuc

Aici a locuit pana acum Nicoleta Luciu

nicoleta-luciu-bloc-miercurea-ciuc

In acest bloc vrea sa se mute

Decizia vine dupa ce copiii ei i-au dat mari batai de cap. Totul din pricina faptului ca zi de zi se jucau in curtea imensa din fata casei, iar Nicoleta trebuia sa ii supravegheze neintrerupt, pe toti patru.

luciu-familie

„Urmeaza sa ne mutam intr-un penthouse, pentru ca mi-e mai usor sa am grija de copii. La curte, ei alearga peste tot, trebuie sa fiu atenta la fiecare miscare de-a lor. Fetita e baietoasa si face sotii la fel ca fratii ei”, a declarat Nicoleta pentru Click!

Scrie un comentariu