News

Nicoleta Luciu urca 3000 de trepte zilnic pentru a avea „fund de brazilianca”

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu este decisa sa aiba un posterior bombat precum femeile din brazilia, astfel ca seara de seara merge in parc alaturi de o prietena si urca nu mai putin de 3000 de trepte.

Nicoleta-Luciu-fund-1

Nicoleta Luciu si-a marit in urma cu un an si jumatate decolteul apeland la implanturi de jumatate de kilogram fiecare, iar acum tine sa echilibreze formele siluetei sale dorind sa aiba un fund cat mai bombat, precum femeile din Brazilia.

De aceasta data nu apeleaza la nicio interventie chirurgicala, ci se bazeaza pe mult sport. In acest sens, seara de seara iese in parc alaturid e o prietena si urca 3000 de trepte. Efortul este concentrat nu doar asupra picioarelor ci, in mod special, asupra muschilor fesieri. 

nicoleta-luciu-trepte

„In momentul asta nu mai vreau sa slabesc, insa mi-am bagat in cap ca vreau pe burta patratele si fund de brazilianca! O luna si ceva am urcat scarile de la mine de acasa, de la parter si pana la etajul 16, unde stau.

Acum a venit vremea frumoasa si am zis sa ies in aer liber. De doua saptamani fac sport in Parcul Carol, alaturi de prietenele mele. Urc cate 100 de trepte, cat sunt acolo, de cate 25-30 de ori, in total cam 2.500-3.000 de trepte pe seara”, a declarat Nicoleta, pentru Click!

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu