News

Nicoleta Luciu s-a mutat definitiv in Bucuresti si si-a inscris tripletii la gradinita

Scris de Alexandru Manea

Dupa o vara petrecuta la Miercurea Ciuc, timp in care a facut naveta saptamanal spre Bucuresti pentru a prezenta o emisiune la Acasa TV, Nicoleta Luciu s-a mutat definitiv in capitala si si-a inscris tripletii la o gradinita din zona Vitan.

nicoleta-luciu-tripleti-gradinita

Nicoleta Luciu a revenit in Bucuresti dupa o vara petrecuta in Miercurea Ciuc, orasul in care locuieste permanent sotul ei, Zsolt Csergo. Bruneta si-a inscris tripletii la o gradinita din zona Vitan, aproape de blocul in care sta.

„E o gradinita de lux, dar merita efortul. Copiii au tot ce le trebuie acolo, iar personalul i-a facut sa se adapteze foarte rapid. Primele zile i-am trimis cu bona, care a stat cu ei pe tot parcursul zilei pentru a fi sigura ca se obisnuiesc.

nicoleta-luciu-tripleti-gradinita-1

 

Este o gradinita de lux, cu sali de curs amenajate special in functie de varsta, teatru de papusi, sala de fitness, spatiu de joaca. Nu credeam ca poate exista asa ceva in Romania „, a declarat Zsolt Csergo pentru Ring.

Baiatul lor cel mare, Zsolt Jr, este inscris la International School of Bucharest (ISB), acolo unde invata, de altfel, si Violeta, fiica Andreei Marin.

Scrie un comentariu