ADPM Beauty

Nicoleta Luciu si-a distrus pielea din cauza solarului

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu si-a distrus pielea din cauza solarului. Ani la rand, vedeta s-a expus la soare sau a mers abuziv la saloanele de bronzat artificial unde statea la ultraviolete mai mult decat i se permitea. Iata ce povesteste despre cum a ajuns sa aiba pielea unei femei de 65 de ani!

luciu-bronz

Nicoleta Luciu si-a distrus pielea din cauza solarului. Inca de cand a castigat Miss Romania, in 1999, bruneta a inceput sa se expuna exagerat la soare si sa mearga la solar saptamanal pentru a avea un bronz cat mai intens. Era moda vremii, insa vedeta nu s-a gandit atunci ce efecte nocive are bronzatul asupra pielii.

Astfel a ajuns ca, dupa mai bine de 10 ani de mers la solar, sa aiba pielea foarte ridata, ca a unei femei de 65 de ani.

luciu-bronz-2

“In tinerete am abuzat foarte mult de solar, adica cel putin 10 ani am fost mulatra, nu stiai ce culoare am la piele, pentru ca dormeam in solar. Stateam 30-40 de minute, intotdeauna le convingeam pe fete sa ma lase sa stau cate 40 de minute, dormeam, ma trezeam neagra. Ca sa intretin negreala aceea, stateam de trei ori pe saptamana si mi-a imbatranit foarte tare pielea. A renuntat la solar abia dupa ce si-a facut un test, al carui rezultat a alarmat-o. “Mi-am facut un test la 26 de ani, ceva cu laser, si la 26 de ani aveam pielea unei femei de 65 de ani si m-am speriat”, a declarat Nicoleta pentru Libertatea.

Scrie un comentariu