Carusel

Nicoleta Luciu scapa definitiv de grasime prin inghet!

Scris de Administrator

Persoanele care nu au timp sa mearga la sala sau nu pot tine o dieta sustinuta pe termen lung au ocazia acum sa scape de stratul de grasime de pe abdomen, fese, coapse sau picioare, cu ajutorul unei tehnologii revolutionare. Este vorba de CoolTech, un tratament rapid neinvaziv care elimina grasimea definitiv in doar trei sedinte si care revolutioneaza conceptul de slabit in timp record.

Nicoleta-Luciu-Noblezza-Crio

CoolTech, adus in Romania la Noblezza Beauty Lounge, este un aparat care imobilizeaza localizat tesutul gras printr-un dispozitiv de tip vacuum urmand a raci stratul de grasime, in mai putin de un minut, la temperaturi de pana la -8 grade Celsius.

Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminand apoi, gradual, printr-un proces metabolic natural, circa 30% din grasime intr-o singura sedinta.

Celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, cei care recicleaza in mod natural tesuturile moarte din organism tranformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine.

Tratamentul poate fi aplicat pe abomen, fese, genunchi, solduri, coapse si picioare si este ideal pentru persoanele care nu au timp ss mearga la sala sau nu pot tine diete drastice.

adelina-pestritu-nobleza

“CrioTech revolutioneaza complet tratamentele de slabit si de eliminat celulita! Asigura rezultate garantate si nu sunt necesare decat cateva sedinte. Are aceleasi rezultate ca o liposuctie chirurgicala. Este ideala si pentru barbatii care vor sa scape de burta in timp record”, declara Catrinel Stan, manager Noblezza.

Pretul unei sedinte este de 300 de euro, fiind necesare maximum trei sedinte pe zona, la interval de 4-6 saptamani.

CrioTech este disponibil la Noblezza Beauty Lounge (Str. Putul lui Zamfir 63), salonul unde isi intretin silueta si Nicoleta Luciu, Gabriela Cristea si Adelina Pestritu.

Scrie un comentariu