Stiri Interne

Nicoleta Luciu revine in televiziune! Iata ce va prezenta dupa un an de pauza!

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu revine in televiziune si, dupa un an de pauza, va prezenta un reality show la o televiziune cunoscuta din Romania. Iata primele detalii.

nicoleta-luciu-acasa

Nicoleta Luciu revine in televiziune, iar din luna martie urmeaza sa prezinte un nou format de televiziune. Ultimul proiect TV in care a fost implicata ca si prezentator a fost „Vocea Romaniei”, la sfarsitul anului 2013.

De atunci, bruneta a aparut la televizor doar ca invitata la diverse emisiuni de divertisment. Din vara anului trecut, vedeta s-a mutat alaturi de sotul ei si de copii la Miercurea Ciuc, multi considerand gestul despre o „retragere din showbiz”.

nicoleta-luciu-zsolt

Iata ca dupa jumatate de an petrecut departe de Bucuresti, Nicoleta va reveni in curand pe sticla. Conform Click, ea va prezenta un reality show la Prima TV incepand cu luna martie. Este vorba de un format de televiziune ce include si un juriu de specialitate.

Mai multe detalii urmeaza sa apara in perioada urmatoare.

nicoleta-luciu_silicoane nicoleta-luciu-cosutm-baie-1 nicoleta-luciu-costum-baie

Nicoleta Luciu s-a lansat in showbiz in 1999 ca Miss Romania si vedeta Playboy. Ulterior a fost implicata in mai multe proiecte de televiziune, fiind parte a emisiunii „Teo” de la Pro TV si actrita in mai multe telenovele si seriale de televiziune.

Scrie un comentariu