Stiri Interne

Nicoleta Luciu, mama cu norma intreaga! De ce nu o mai vedem prin Bucuresti!

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu este mama cu norma intreaga. Vedeta nu a mai fost zarita la Bucuresti, la evenimente mondene, de mai bine de un an. Iata de ce.

nicoleta-luciu

Nicoleta Luciu, mama cu norma intreaga! Cunoscuta bruneta nu s-a mai afisat de mai bine de un an de zile la evenimentele mondene din Bucuresti.

Vedeta s-a mutat alaturi de sot si de cei patru copii la Miercurea Ciuc. Acolo are grija de cei mici pe toata durata zilei, exceptie fac perioadele in care merge la Bucuresti pentru a filma pentru diverse emisiuni de televiziune.

nicoleta-luciu-vacanta-tripleti2 nicoleta-luciu-ingrasat

In rest, Nicoleta are grija de treburile casnice, gateste, ii duce pe cei mici la gradinita sau la scoala, face temele alaturi de ei. Deja s-a obisnuit cu traiul la Miercurea Ciuc si marturiseste ca ii este destul de greu sa faca naveta atunci cand are diverse proiecte in capitala.

”Nu imi este usor sa fac naveta, insa nu pot sa dorm departe de copii si nici ei fara mine. Ii adorm in fiecare seara, avem ritualul nostru. Da, ma consider o mama buna. Le gatesc copiilor in fiecare zi, iar din cand in cand ne facem si micile placer. Adica le gatesc paste, pizza, cartofi”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru Cancan.ro.

Scrie un comentariu