News

Nicoleta Luciu, luna de miere in Croatia! Iata de ce nu se va putea odihni vedeta!

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo se pregatesc sa plece in luna de miere. Ca destinatie au ales Croatia, tara in care si-au petrecut vacantele in ultimii ani. Luna de miere nu va fi un motiv de intimitate completa si de odihna dintr-un singur motiv. Iata care!

Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo, isi vor petrece luna de miere in Croatia, tara unde au avut multe vacante pana acum.

Daca alte cupluri abia asteapta sa isi petreaca timpul in intimitate, nu acelasi lucru s-ar putea spune si despre ei. Asta deoarece vor pleca in luna de miere cu inca opt persoane.

Nicoleta nu isi poate lasa copiii in Romania si prin urmare ii va avea alaturi de cei trei bebelusi, pe fiul cel mare, trei bone si pe sora ei, Iuliana.

„La ei, dupa sapte ani de relatie si patru copii, e totul la fel ca inainte. Nu are ce sa schimbe casatoria. La doua zile dupa nunta, Zsolt a plecat in Croatia, are acolo niste treburi si, in plus, pune totul la punct pentru luna de miere.

Au ales sa mearga impreuna cu cei patru copii, este prima vacanta in aceasta formula, asa ca vor avea trei bone, dintre care una e posibil sa fie mama Nicoletei”, a declarat o sursa pentru Cancan.

Scrie un comentariu