ADPM Beauty

Nicoleta Luciu isi face implant de sprancene. Iata ce presupune acest lucru!

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu isi face implant de sprancene. Vedeta s-a saturat sa isi contureze tot timpul zona de deasupra ochilor cu creionul dermatograf, astfel ca apeleaza la medici pentru a avea sprancene dese.

nicoleta-luciu-sprancene

Nicoleta Luciu isi face implant de sprancene, dupa ce si-a conturat, ani la rand, sprancenele cu creionul dermatograf. Interventia urmeaza sa aiba loc intr-o clinica din Turcia.

„ Eu in tineretile mele m-am pensat foarte mult. M-am pensat atat de subtire incat spranceana mea era alcatuita din fire unul in continuarea celuilalt, dar daca lipsea unul acolo era lipsa totala. Am inteles ca pentru implantul se ia par de la ceafa si se pune frumos la spranceana si se implanteaza de la 200 la 600 de fire.

nicoleta-luciu-tinerete nicoleta-luciu-miss nicoleta-luciu-sprancene-1

Dupa doua sapatamani pica si, ulterior, incep sa creasca de la sine si esti ca noua. Sa stiti ca din toata fata sprancenele iau cel mai mult sa le creionezi. Nu intotdeauna ai chef, timp. Asa, cu implant de par le aranjezi le tunzi frumos si, la revedere! Chirurgul face implantul de par, iar designerul de sprancene vine si spune ce forma se potriveste fizionomiei tale”, a declarat Nicoleta Luciu pentru Kfetele.ro.

Scrie un comentariu