Stiri Interne Vedete

Nicoleta Luciu, din nou la clinica din Turcia

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu este, din nou, la clinica din Turcia unde s-a operat in luna decembrie. Din fericire, se pare ca nu este vorba despre o noua interventie chirurgicala, ci doar un control de rutina. Frumoasa bruneta vrea doar sa se asigure ca nu va ramane cu cicatrici dupa ultima operatie de modificare a sanilor.

Nicoleta Luciu Turcia

Nicoleta Luciu are incredere deplina in medicii din Istanbul, asa ca a ales sa faca si controalele periodice la aceesi clinica unde a suferit interventia chirurgicala in urma cu doar cateva luni. Frumoasa bruneta spune ca se simte excelent, dar vrea sa urmeze pas cu pas indicatiile medicilor.

Nicoleta Luciu silicoane

Romanca a renuntat recent la bustul impresionant care a facut-o celebra si a optat pentru proteze cu silicon de marimi mai mici. Nicoleta a povestit, in platoul emisiunii Wow Biz, ca avea dureri de spate insuportabile din cauza silicoanelor de 1,2 kg. In plus, sanii devenisera deja inegali si puteau aparea oricand complicatii, asa ca medicii au decis ca micsorarea lor este cea mai buna solutie. 

Nicoleta Luciu 2

Nicoleta se simte acum mult mai bine, iar analizele arata ca este perfect sanatoasa. Bruneta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie chiar in aceasta dimineata pentru a le arata fanilor ca se simte excelent.

Scrie un comentariu