Stiri Interne

Secretul siluetei perfecte! Nicoleta Luciu la congelat!

Scris de Administrator

Nicoleta Luciu a profitat ieri de pauza pe care o avea, dupa ce si-a lasat tripletii la gradinita si inaintea unor filmari, pentru a testa noua tehnologie Crio, care promite sa o ajute sa elimine celulita de pe picioare, fara prea mult efort.

nicoleta-luciu-crio-1

Frumoasa Nicoleta Luciu si-a alocat ieri o ora din timpul ei pretios pentru a le lasa pe dibacele specialiste de la Noblezza sa-i inghete, la propriu, zonele unde isi doreste sa slabeasca.

Vedetei i s-au aplicat pe picioare cele doua dispozitive ale aparatului, care i-au racit tesuturile pana la minus opt grade Celsius, in mai putin de un minut.

In acest mod i s-au distrus definitiv adipocitele, celulele buclucase care „depoziteaza” lipidele, iar, la finalul sedintei de o ora, s-a reusit eliminarea a 30% din grasimea nedorita, celulele moarte rezultate urmand sa fie eliminate cu ajutorul macrofagilor, acele mici „chestii” care ne curata si ne apara organismul, fiind transformate in peptide, proteine si aminoacizi.

Tratamentul este ideal pentru persoanele care nu au timp sa mearga la sala sau nu pot tine diete drastice, iar Nicoleta Luciu il foloseste, alaturi de alte mijloace, pentru a avea un trup lipsit de celulita.

El poate fi aplicat pe abomen, fese, genunchi, solduri, coapse si picioare.

De altfel, si alte vedete, precum Gabriela Cristea si Adelina Pestritu, folosesc tratamentul Crio cu mult succes!

Scrie un comentariu