Stiri externe

Nicole Scherzinger si Louis Hamilton, din nou impreuna!

Scris de Christian Stan

Si-au anuntat oficial despartirea anul trecut, insa se pare ca nu pot sta departe unul de celalalt. Nicole Scherzinger, fosta solista de la Pussycat Dolls, si campionul de Formula 1 Louis Hamilton si-au reluat relatia inainte de Revelion, iar acum s-au afisat din nou impreuna in public, la Londra.

nole-lewis

S-au despartit de trei ori pana acum, in decursul a patru ani de relatie, insa Nicole Scherzinger si Louis Hamilton nu pot sta prea mult departe unul de celalalt. In toamna lui 2013 si-au anuntat oficial despartirea, insa de Revelion se pare ca si-au petrecut vacanta impreuna in Aspen. Cei doi au postat fotografii din Aspen pe conturile lor de Instagram, la doar cateva ore distanta.

Impacarea n-a fost insa facuta publica pana duminica seara, la Londra, cand paparazzi I-au surprins pe cei doi iesind dintr-un hotel. Nicole Scherzinger se afla la Londra cu o serie de angajamente profesionale, aceasta fiind unul dintre juratii show-ului X Factor.

Se pare ca Simon Cowell isi doreste s-o pastreze pe Nicole pentru inca un sezon si i-a oferit acesteia un salariu de 3 milioane de dolari. In nou sezon va reveni la panoul juratilor si Cheryl Cole, dupa o pauza de cativa ani. Mai mult, se pare ca Nicole planuieste sa revina la muzica, aceasta semnand un contract de 5 milioane de dolari cu Sony Music pentru un nou album.

Nicole si Lewis s-au cunoscut in anul 2007, la MTV European Music Awards de la Munchen, iar povestea lor de dragoste a inceput la foarte scurt timp dupa acest eveniment. Nicole Scherzinger a fost alaturi de Lewis Hamilton, atunci cand acesta a fost incoronat drept campion al circuitului mondial de Formula 1, in 2008, in Brazilia.

Scrie un comentariu