Carusel Stiri externe

Cum a reusit Nicole Richie sa slabeasca 39 de kilograme?

Scris de Christian Stan

Nicole Richie sufera din nou de anorexie. In anul 2006 starnea ingrijorare dupa ce arata ca un schelet in costum de baie, iar dupa ce a urmat un tratament Nicole a revenit la greutatea normala. Vedeta de reality-show n-a fost insa multumita de corpul ei si a slabit nu mai putin de 39 de kilograme in ultimul an, urmand o dieta drastica.

nicole

Lui Nicole Richie ii place sa fie anorexica, astfel ca aceasta a slabit drastic in ultimele luni. Richie a dat jos 39 de kilograme urmand o dieta bazata doar pe seminte de floarea soarelui, sucuri de fructe si legume, mancare de telina si guma de mestecat. Apropiatii lui Richie si-au exprimat ingrijorarea cu privire la modul in care arata acum vedeta de reality-show, care este suspecta din nou de anorexie.

nicole2

In anul 2006, Nicole Richie starnea ingrijorare dupa ce a fost fotografiata pe o plaja din Malibu aratand ca un schelet. La insistenta prietenilor a urmat un tratament pentru anorexie si a revenit astfel la formele normale.

Revista STAR speculeaza ca noua ei obsesie cu greutatea va duce la destramarea mariajului ei Joel Madden, care este tot mai ingrijorat de starea de sanatate a sotiei sale. Nicole a fost libera sa revina la dieta in ultimele luni, intrucat Joel este tot timpul plecat in Australia, acolo unde a fost cooptat ca parte a show-ului „The Voice”.

Scrie un comentariu