News Style Judgement

Nicole Kidman, tribut adus lui Grace Kelly la Cannes!

Scris de Administrator

Aseara, pe covorul rosu de la Cannes Film Festival, Nicole Kidman i-a adus un tribut lui Grace Kelly. Dupa ce anul trecut i-a dat viata legendarei actrite cu ocazia unui film biografic ce urmeaza a fi lansat anul acesta, intitulat „Grace of Monaco”, s-ar parea ca alegerile vestimentare ale lui Nicole au fost puternic influentate de stilul lui Grace Kelly.

nicole-kidman-grace-kelly5

Joi seara, cu ocazia permierei filmului “Nebraska” din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, Nicole Kidman si-a facut aparitia pe covorul rosu purtand o tinuta inspirata din stilul legendarei Grace Kelly.

nicole-kidman-grace-kelly11

Nicole a purtat o fabuloasa rochie de culoare crem, creatie Valentino, cu detalii florale. In plus, actrita a optat pentru un coc extrem de chic si o pereche de cercei cu pietre pretioase.

nicole-kidman-grace-kelly12

Rochia este cea pe care Anne Hathaway ar fi trebuit sa o poarte cu ocazia Premiilor Oscar de anul acesta, inainte de a se razgandi in favoarea uneia semnata Prada.

nicole-kidman-grace-kelly13

Nicole Kidman este menbra a juriului celei de-a 66-a editii a Festivalului de Film de la Cannes si a fost insotita pe covorul rosu de colegul sau, regizorul Ang Lee.

Scrie un comentariu