Style Judgement

Cum a evoluat stilul lui Nicole Kidman din adolescenta pana in zilele noastre

Scris de Administrator

ADPM iti arata cum s-a schimbat Nicole Kidman de-a lungul anilor, de la adolescenta timida de 16 ani care locuia in Sydney (Australia) si pana la diva care astazi face ravagii la Hollywood.

nicole-kidman-evolutie-stil

Nicole Kidman reprezinta de departe una dintre cele mai spectaculoase aparitii de la Hollywood. Stie sa se metamorfozeze perfect atunci cand vine vorba de rolurile in care joaca, dar si-a pastrat de-a lungul anilor acelasi stil rafinat.

Iata felul in care actrita a evoluat de-a lungul anilor, de la o adolescenta ingenua si pana la diva stralucitoare de astazi, intr-o colectie de fotografii prezentate de revista Vogue.

nicole-kidman-evolutie-stil-1

In anul 1983, pe cand avea doar 16 ani, Nicole Kidman locuia inca in Sydney si afisa o imagine inocenta, specifica varstei sale.

nicole-kidman-evolutie-stil-2

In cel de-al treilea an al casniciei lor (1993), Tom Cruise si Nicole Kidman au participat impreuna la campionatele de tenis U.S. Open.

nicole-kidman-evolutie-stil-3

Dupa ce mariajul ei cu Tom Cruise s-a incheiat, Nicole Kidman a ales sa fie insotita de sora ei, Antonia, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur din 2003.

nicole-kidman-evolutie-stil-4

Precum toate starurile Hollywoodiene, Nicole Kidman stie cum sa afiseze un look glamour, aparent fara pic de efort, atunci cand se afla pe un yacht.

nicole-kidman-evolutie-stil-5

Kidman si-a cunoscut actualul sot, pe Keith Urban, la inceputul anului 2005. Totusi, a preferat sa nu se afiseze alaturi de el la Gala Met a aceluiasi an, preferand sa-si faca aparitia singura, intr-o superba rochie neagra care i-a pus in valoare silueta perfecta.

nicole-kidman-evolutie-stil-6

La o petrecere din cadrul Tribeca Film Festiva 2005, Nicole Kidman s-a fotografiat alaturi de Jay Z. Actrita arata incredibil intr-o rochie de seara sofisticata.

nicole-kidman-evolutie-stil-7

In 2007, Nicole a participat la premiera peliculei „Margot at the Wedding”, din cadrul Festivalului de Film din New York.

nicole-kidman-evolutie-stil-8

Ferindu-se de ploaie, Nicole Kidman si-a accesorizat cu o umbrela superba rochie argintie pe care a purtat-o la premiera din Sydney a unui film.

nicole-kidman-evolutie-stil-9

Nicole si Keith Urban au participat impreuna la Glamour Women of the Year Awards 2008, iar actrita a facut furori intr-o rochie ivoire care i-a scos in evidenta trupul de invidiat.

nicole-kidman-evolutie-stil-10

La o conferinta de presa pentru promovarea filmului „Rabbit Hole”, Nicole Kidman a optat pentru un look urban chic.

nicole-kidman-evolutie-stil-11

In 2012, actrita s-a aflat la Cannes, cu ocazia premierei filmului „The Paperboy”. A taiat rasuflarea tuturor celor prezenti cand si-a facut aparitia pe covorul rosu purtand o rochie… rosie ca focul!

nicole-kidman-evolutie-stil-12

In stilu-i unic, Nicole Kidman a punctat una dintre cele mai spectaculoase aparitii pe covorul rosu al Oscarurilor de anul acesta.

Scrie un comentariu