News

Nicole Kidman, numita ambassador pentru un brand de wellness

Scris de Administrator

Nicole Kidman a fost numita ambasador la nivel mondial al brandului australian pentru wellness si sanatate Swisse, iar judecand dupa primele fotografii din campania de promovare, motivul alegerii actritei este lesne de inteles…

Nicole Kidman apare cu parul strans, purtand o varietate de tinute de vara si afisand un aer senin si relaxat in fata aparatului de fotografiat.

Extinderea Swisse va incepe in Statele Unite in luna ianuarie, asta dupa ce isi va face debutul pe piata europeana si cea asiatica.

“Este extraordinar sa poti lua parte la dezvoltarea unei companii micute fondata de o familie din Australia ]care este dedicata sanatatii si starii de bine a oamenilor.

M-am alaturat companiei Swisse pentru ca am vrut sa pun umarul la ‘trezirea oamenilor la realitate’… la constientizarea la nivel global a importantei adoptarii unui stil de viata sanatos intr-o lume atat de ocupata si stresata.”, a declarat Kidman.

Nicole Kidman, mama a patru copii, adauga faptul ca ea insasi adora sa fie sanatoasa si in forma.

“Acestea sunt niste atribute minunate ale stilului de viata din Australia. Sunt mandra sa spun ca sunt australianca!”

Radek Sali, director executiv Swisse, spune ca este incantat de parteneriatul cu Nicole Kidman.

“Nicole reprezinta tot ceea ce inseamna brandul Swisse: sanatate, fericire, sarbatorirea vietii in fiecare zi. Abia asteptam sa transmitem mesajul nostru intregii lumi!”

Scrie un comentariu