News

Nicolas Cage a petrecut Halloween-ul la Palatul Parlamentului

Scris de Sorin Dutoiu

Nicolas Cage si-a inceput periplul prin Romania in forta. Vineri a participat la concertul lui Herbie Hancock de la Sala Palatului, aseara a fost invitat de onoare la Halloween Charity Ball iar de luni incepe filmarile la “Ghost Rider 2”.

Nicolas Cage a sosit in Romania alaturi de sotia lui, Alice Kim Cage, si de baiatul lor, Kal-el Coppola Cage. Impreuna au participat aseara la Halloween Charity Ball, cel mai mare eveniment caritabil al anului.

In prezenta a peste 500 de persoane, manageri ai celor mai mari companii din Romania, persoane publice importante, vedete de televiziune, Nicolas Cage si-a facut aparitia la Palatul Parlamentului alaturi de sotia si de baiatul lui.

Impreuna s-au asezat la masa principala din sala mare de evenimente din Palatul Parlamentului. Alaturi de ei, Andreea Marin Banica, Andreea Esca si, la masa alaturata, alte persoane cunoscute ochiului public: Monica Barladeanu, Margareta Paslaru, Valentina Pelinel.

Actorul a asistat la o ceremonie foarte bine pusa la punct, prezentata de Laura Cosoi si Smiley, la cateva speech-uri ale oamenilor implicate in actiunile fundatiei OvidiuRom, printre care si presedinta acesteia, Leslie Hawke, precum si la o dinamica strangere de fonduri pentru ca peste 1200 de copii saraci sa poata merge la scoala anul viitor.

De la Bucuresti, Nicolas Cage va pleca spre Sibiu acolo und eva fi cazat la un hotel de cinci stele. Pe 1 noiembrie vor incepe filmarile pentru Ghost Rider 2, pe Transfagarasan.

Locatia a fost déjà inchisa traficului. Va ramane asa, zilnic, pana pe 11 noiembrie, intre orele 09.00 si 16.00, mai exact intre kilometrul 56 (hidrocentrala), si km 62 (Barajul Vidraru).

Nicolas Cage a ajuns in Romania joi seara si, impreuna cu familia s-a cazat la Hotelul Hilton, urmand ca vineri sa viziteze un muzeu sis a manance la un restaurant romanesc.

Scrie un comentariu