News Style Radar

Nicki Minaj, „provocatoare” intr-un costum de baie Adidas by Jeremy Scott!

Scris de Administrator

Solista de origine americana Nicki Minaj, in varsta de 30 de ani, a pozat intr-o ipostaza provocatoare pentru revista Elle SUA, editia din luna aprilie. In cadrul pictorialului, intitulat Agent Provocateur, realizat de fotograful Thomas Whiteside, ea a purtat un costum de baie cu print nonconformist, din cea mai noua colectie Adidas by Jeremy Scott.

nicki-minaj-elle-magazine-2013-650-430

Excentrica Nicki Minaj a realizat un pictorial incendiar pentru editia din luna aprilie a revistei Elle SUA. Pictorialul poarta numele de Agent Provocateur si a fost realizat de fotograful Thomas Whiteside. Piesa vestimentara pe care Minaj o afiseaza in aceste fotografii HOT este un costum de baie cu print nonconformist, din cea mai noua colectie Adidas by Jeremy Scott.

Costum de baie Adidas by Jeremy Scott

Realizat din tricot cu elastan si nylon, costumul de baie, disponibil in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City la un pret de 303 lei, reflecta stilul extravagant al solistei care si-a obisnuit fanii cu aparitiile ei de “Brooklyn Barbie Girl”.

Nicki

Atasata de rujul fucsia si hainele puternic colorate, cu aspect burlesc, solista a fost surprinsa atunci cand echipa revistei i-a propus un machiaj natural si tinute dupa ultimele tendinte ale modei.

jeremy-scott-adidas-originals-bathing-suit

“Mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu aceasta imagine. Sa ma afisez in fata aparatului de fotografiat fara ruj roz si gene false a fost ca si cand as fi fost dezbracata!”, spune Nicki Minaj.

Nicki-Minaj-ELLE-Magazine-April-2013-2

Pe numele ei real, Onika Tanya Maraj solista a devenit cunoscuta publicului larg, in 2010, odata cu lansarea albumului “Pink Friday”.

adidas

Adesea criticata pentru alegerile ei vestimentare, aparitiile lui Nicki Minaj au avut un efect contrar asupra publicului consumator de moda, atragandu-si numerosi fani.

jeremy-scott-nicki-minaj-adidas-originals-all-originals-represent-campaign-1

Nu degeaba, in iarna anului trecut, ea a fost aleasa de designer-ul Jeremy Scott pentru a deveni imaginea colectiei Adidas by Jeremy Scott. Cei doi au defilat noaptea pe strazile New York-ului si au creat o adevarata “isterie” la nivel mondial.

Scrie un comentariu