Stiri externe

In plin proces de divort, Nick Cannon se iubeste cu sosia lui Mariah Carey!

Scris de Christian Stan

Nick Cannon si Mariah Carey au anuntat ca divorteaza in urma cu cateva saptamani, insa lui Nick nu i-a luat mult timp pentru a-si reface viata amoroasa. Acesta se iubeste acum cu un model, care din poze pare sa fie sosia fostei neveste.

mariah-carey-slider2

Viata lui Nick Cannon cu Mariah Carey nu a fost deloc una usoara, iar dupa sase ani cei doi au anuntat ca divorteaza. Nick s-a saturat de minciunile lui Mariah Carey, de aerele ei de diva si s-a suparat foc cand diva pop a facut un avort fara stirea lui. Cu toate ca celebrul cuplu si-a anuntat divortul abia in luna august, se pare ca Nick si Mariah nu mai dormeau in acelasi pat de mai bine de sase luni.

jasmine

In toata aceasta perioada, Nick nu a stat degeaba si are deja o noua iubita cu care a iesit la rampa. Noua cucerire a vedetei de televiziune este modelul Jasmine Sanders, in varsta de 23 de ani, care pare sosia lui Mariah Carey. Modelul preferat al lui Ralph Lauren a realizat in aceasta vara o sedinta foto similara cu cea a lui Mariah de pe coperta ultimului ei album.

Nick si Jasmine s-au intalnit in luna iulie la o petrecere din Malibu, iar acesta este atat de amorezat de Sanders incat s-a oferit sa-i plateasca acesteia chiria apartamentului ei din Los Angeles.

Scrie un comentariu