Stiri Interne

Netta, castigatoarea Eurovision 2018, canta in Finala Selectiei Nationale

Scris de Alexandru Manea

Netta Barzilai, castigatoarea Eurovision 2018, vine pentru prima data in Romania, si va sustine un recital live la finala Selectiei Nationale de duminica seara, transmisa de TVR.

Netta, castigatoarea Eurovision 2018, canta in Finala Selectiei Nationale

Netta, castigatoarea marelui trofeu Eurovision 2018, va canta pe aceeasi scena pe care va fi anuntat reprezentantul Romaniei la editia din acest an a concursului intenational.

„Invitatia de a canta la Selectia Nationala ma onoreaza. Astept cu nerabdare recitalul de la Bucuresti si sarbatoarea alaturi de toti oamenii incredibili care ma asteapta acolo. Va fi o seara incendiara!”

Netta Barzilai aduce pe scena de la Sala Polivalenta nonconformismul si stilul inconfundabil,  accentuat de looper, care au consacrat-o. Tanara artista a cunoscut un succes fulminant odata cu adjudecarea marelui trofeu la editia precedenta Eurovision cu piesa „Toy”, pe care o va interpreta duminica, in premiera, in fata publicului din Romania. Cel mai recent hit al sau este „Bassa Sababa”, lansat la inceputul lunii februarie.

12 piese au ramas in cursa pentru a reprezenta Romania la Eurovision: D A I N A – Letitia Moisescu & Sensibil Balkan, Dear Father – Laura Bretan, On a Sunday – Ester Peony, Renegades – Linda Teodosiu, Right Now – Olivier Kaye, Your journey – Aldo Blaga, Army Of Love – Bella Santiago,  Destin – Trooper, Skyscraper – Teodora Dinu, We Are The Ones – Claudiu Mirea, Without You (Sin Ti) – Dya & Lucian Colareza si Underground – Vaida.

Israel a castigat Eurovision 2018. Lupta de cosmar cu Austria si Cipru!

Castigatorul Selectiei Nationale va fi ales de un juriu format din Tali Eshkoli, Head of Event & Content Eurovision Song Contest 2019, Emmelie de Forest, laureata a editiei din 2013, Deban Aderemi si William Lee Adams, jurnalisti si influenceri consacrati in fenomenul ESC, serban Cazan, Head of Production HaHaHa Production si celebrul artist moldovean Alex Calancea.

Punctajele obtinute prin televot vor avea ponderea punctajului acordat de catre un membru al juriului.

Finala Selectiei Nationale va avea loc duminica, la Sala Polivalenta din Bucuresti si va fi transmisa in direct si in exclusivitate la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD si online, pe TVR+, de la ora 20.30.

Go and tell her who I am #bassa_sababa🦏 📸: @daniel_kaminsky1

A post shared by netta barzilai (@nettabarzi) on

Scrie un comentariu