Stiri externe

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani. Se bănuie ca s-a sinucis!

Scris de Ana Kozma

Tragedie în familia Presley! Fiul Lisei Marie a murit la doar 27 de ani. Se crede că tânărul despre care toată lumea spunea că seamănă incredibil de bine cu regretatul său bunic, Elvis Presley, s-a sinucis!

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani. Se bănuie ca s-a sinucis!

Nepotul lui Evis Presley, fiul lui Lisa Marie, a murit. Conform presei internaționale, Benjamin Keough s-ar fi sinucis prin împușcare la doar 27 de ani.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit ieri de autorități în casa din Calabasas. Managerul Lisei Marie Presley a declarat că aceasta este devastată în urma acestei tragedii.

„Are inima frântă. Este devastată, dar încearcă să rămână puternică pentru ceilalți copii ai săi: gemenele în vârstă de 11 ani și fiica mai mare, Riley. L-a adorat pe fiul ei. El a fost marea iubire a vieții sale!”, a dezvăluit managerul Lisei Marie Presley.

În trecut, Lisa Marie a vorbit public despre asemănarea dintre fiul ei, Benjamin Keough, și regretatul ei tată, Elvis Presley.

„Ben seamănă atât de bine cu Elvis. Toată lumea observă lucrul ăsta. Uneori mă simt copleșită atunci când îl privesc”, povestea ea.

Se pregateste un film despre viata lui Elvis Presley! Lana Del Rey vrea rolul Priscillei!

Scrie un comentariu