Stiri externe Style Judgement

Nepoata Prinţesei Diana, apariţie de neuitat la un eveniment

Scris de Ana Kozma

Nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer (31 de ani), a bifat o apariție de neuitat la un eveniment fashion. A atras toate privirile în Sicilia, la show-ul aniversar Alta Moda organizat de casa de modă Dolce & Gabbana.

Nepoata Prinţesei Diana, apariţie de neuitat la un eveniment

Frumusețea și rafinamentul pare că se moștenesc în familie. A demonstrat-o recent nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer. Tânăra de o frumusețe incontestabilă a atras toate privirile la show-ul aniversar Alta Moda, organizat de Dolce & Gabbana în Sicilia.

Model de renume, Lady Kitty Spencer este purtător de cuvânt al brandului de bijuterii Bvlgari, precum și Global Brand Ambassador Dolce & Gabbana. Nepoata Prințesei Diana a strălucit la propriu în weekend într-o spectaculoasă creație a celebrului fashion brand.

Lady Kitty Spencer are și două surori gemene cel puțin la fel de frumoase. Este vorba despre Lady Amelia Spencer și Lady Eliza, care chiar zilele trecute au împlinit 30 de ani.

Lady Kitty Spencer este nepoata regretatei Prințese Diana. Are 31 de ani și tatăl ei este Charles, fratele Prințesei Diana. Asta o transformă pe frumoasa tânără, automat, în verișoara Prinților William și Harry. Este extrem de frumoasă și de discretă atunci când vine vorba despre viața ei privată. Unii ar spune că îi seamănă, pe alocuri, din punct de vedere fizic, Prințesei Diana.

Lady Kitty Spencer, nepoata Printesei Diana, ambasador Bvlgari

Scrie un comentariu