Stiri Interne

Negro 2000 sustine performanta echipei de canotaj a Romaniei, campioana la Europene

Scris de Alexandru Manea

Echipajul feminin de opt plus unu al Romaniei a obtinut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow. Compania Negro 2000 sustine performanta echipei si Federatia Romana de Canotaj.

Negro 2000 sustine performanta echipei de canotaj a Romaniei, campioana la Europene

Performanta uimitoare a echipajului feminin de opt plus unu al Romaniei la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow! Echipa formata din Ioana Vranceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Adriana Ailincai, Maria Tivodariu, Beatrice-Madalina Parfenie, Iuliana Popa, Madalina Beres, Denisa Tîlvescu si Daniela Druncea a obtinut medalia de aur la prestigioasa competitie, devansand Marea Britanie si Olanda.

Este a cincea medalie obtinuta de Romania!

Tara noastra a mai castigat medalia de aur la 4 rame masculin, aur la dublu rame, argint la feminin patru rame si bron la dublu rame masculin.

Echipajul masculin de 4 rame este format din Stefan-Constantin Berariu, Cosmin Pascari, Ciprian Huc, Mihai-Vasile Tiganescu.

Echipajul feminin de dublu rame este format din Madalina Beres si Denisa Tîlvescu.

Echipajul feminin patru rame (W4-) este alcatuit din Roxana-Georgiana Parascanu, Madalina Heghes, Madalina-Gabriela Casu si Iuliana Buhus.

Echipajul dublu rame masculin este format din Marius Cozmiuc si Ciprian Tudosa.

Sportivii romani sunt sustinuti de Negro 2000, compania care sustine, de altfel, Federatia Romana de Canotaj.

Sportivii romani au parte de un meniu sanatos, pe baza de produse din peste. Acestea ii ajuta sa ramana energici si concentrati si sa aiba rezistenta necesara pentru a trece cu bine si a avea succes la toate probele.

Asa cum sportivii au in palmares numeroase cupe si medalii, si compania Negro 2000 a adunat in palmaresul sau, de la lansare, o multime de premii si distinctii internationale. Calitatea produselor romanesti este comparabila cu cea a preparatelor oricarei companii de top din Europa. Consumatorii din 12 tari europene se bucura de gama larga de produse pe care Negro 2000 le ofera.

Compania 100% romaneasca Negro 2000 (www.negro2000.ro) ofera produse din peste si icre prelucrate la cele mai inalte standarde europene, cu tehnologii de varf. Produsele  Negro 2000 se gasesc in toate magazinele: Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Sellgros, Metro, Real.

 

Scrie un comentariu