ADPM Beauty News

Natalie Portman apare intr-o reclama “mincinoasa”! Iata scandalul!

Scris de Administrator

Reclama la noul produs mascara al casei Dior, al carei personaj principal este Natalie Portman, a fost retasa de pe piata dupa ce Advertising Standards Autority a considerat-o mincinoasa. Genele actritei au fost ingrosate si indesite cu ajutorul calculatorului si nu al produsului cosmetic.

Natalie Portman a filmat recent un nou spot publicitar pentru casa Dior. Actrita apare promovand un produs mascara care are menirea de a ingrosa si indesi genele. Efectul este unul spectaculos, insa a fost creat cu ajutorul calculatorului.

La acuzatiile concurentei, L’Oreal, organizatia britanica Advertising Standards Authority (ASA) a descoperit neregulile si a decis retragerea reclamei de pe piata.

Reprezentantii Dior recunosc ca au apelat la retusuri cu ajutorul calculatorului, dar numai pentru a creste lungimea si curbura unor gene, mai ales ca unele erau distruse si chiar lipseau.

Mai mult, ei sustin ca nu au primit nicio plangere de la clientii care au cumparat produsul, cum ca nu ar oferi ceea ce se spune in reclama.

Scrie un comentariu