News

Natalia Mateut considera shoppingul de 80.000 de euro un lucru „absolut normal”

Scris de Christian Stan

Natalia Mateut a spart pe haine si accesorii de firma peste 80.000 de euro, insa considera ca acesta este un lucru „absolut normal” pentru niste turisti. Natalia a fost arestata pentru frauda cu carduri false, insa a fost eliberata si este cercetata in stare de libertate. Aceasta s-a intors in tara.

Natalia Mateut nici nu a aterizat bine la Bucuresti caci a povestit detalii legate de arestarea sa in cadrul emisiunii CanCanTV de la B1 TV. Fiica fotbalistului Mateut considera ca arestarea sa din Olanda nu are temei real si ca s-a comportat acolo ca un turist obisnuit. Natalia si prietenii ei au facut shopping de 80.000 de euro in magazine de brand, platind totul cu carduri.

”Daca eu sunt aici inseamna ca sunt nevinovata, altfel ma aflam acolo si sper ca adevarul sa iasa la iveala. Situatia e simpla: am plecat pe 25 martie in Amsterdam cu iubitul meu si cu un prieten de-al lui. Acolo ne-am intalnit cu altii. Am plecati in vacanta, am vrut sa ne distram. Lucrurile au decurs natural pana vineri cand am fost oprita pe strada de politie. M-am speriat foarte tare cand politia mi-a pus catusele pe maini si nu am putut sa mai spun un cuvant. Inainte de aceasta am vizitat orasul, am facut lucruri absolut normale pentru niste turisti. Vineri am intrebat ce se intampla, iar intr-un final ni s-a spus motivul arestarii”, a spus Natalia Mateut la CanCanTV.

”Era dupa-amiaza, eram pe strada si am vazut ca oamenii incep sa alerge. Cand a venit politistul, m-a bruscat si a ridicat tonul si am tipat”, a continuat Natalia. Ulterior a fost dusa la sectia de politie, iar Dragos si Valentin au fost dusi la o alta sectie. Politistii de acolo sunt foarte scarbosi, sunt foarte stricti, reci”, a mai declarat Natalia.

”Am fost dusa in tot felul de camere, dezbracata, cercetata. Eu nu aveam nici o carte de credit si nu folosesc asa ceva nici in tara. Mi s-au luat toate obiectele si apoi am fost dusa intr-o camera de detentie”, a mai spus aceasta pentru CanCan TV.

In cele din urma, Natalia a fost eliberata si este cercetata in stare de libertate. Politia olandeza ii suspecteaza pe cetatenii romani de frauda cu carduri false.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu