Stiri Interne Style Radar

Narcisa Lecusanu, de la handbal la moda! Lanseaza o linie vestimentara!

Scris de Ana Kozma

Narcisa Lecusanu pregateste o supriza de proportii pentru inceputul anului 2020. Nu in domeniul sportiv, asa cum poate v-ati astepta, ci in moda. Mai exact, va lansa o linie vestimentara ce poarta denumirea “Sporty-Chic by Dress up”.

Narcisa Lecusanu, de la handbal la moda! Lanseaza o linie vestimentara!

Cu totii o cunoastem pe Narcisa Lecusanu drept una dintre cele mai valoroase handbaliste pe care Romania le-a avut vreodata, insa cu siguranta vom fi placut surprinsi sa o descoperim acum si din alta perspectiva.

Narcisa ne pregateste tuturor o surpriza frumoasa pentru inceputul anului viitor. Desi sufletul ei va ramane cu siguranta intotdeauna sportul, iata ca se implica si in lumea modei, urmand ca la inceput de 2020 sa lanseze linia vestimentara “Sporty-Chic by Dress up”.

“Pot sa va spun ca a fost o experienta noua pentru mine, un proiect gandit si realizat impreuna cu cateva persoane dragi, de care ma leaga o prietenie lunga, inceputa in lumea handbalului. Toate iubim sportul si performanta, iubim copiii si suntem femei de cariera, atat in sport, cat si in zona business/ corporate.

Ideea de la care am pornit este aceea ca noi, femeile, ne dorim sa purtam tinute care sa ne reprezinte, in care sa aratam bine si, foarte important, in care sa ne simtim bine, in largul nostru, indiferent de context.

Toate experientele si ideile noastre au fost punctul de pornire pentru stabilirea directiei creative. Am colaborat direct cu echipa de designeri care au tinut cont de valorile mele, de parerile si de preferintele mele”, ne-a declarat Narcisa Lecusanu.

Este extrem de interesant sa aflam ca piesele vestimentare ce fac parte din aceasta colectie au pornit de la ideea de echipament de joc reinterpretat.

“Tinutele acestei linii vorbesc despre versatilitate si minimalism, reflectand personalitatea celei care le poarta. Ne-am jucat putin cu ideea de echipament de joc reinterpretat, in contextul noului capitol al vietii mele profesionale si ma bucur ca primele impresii ( dupa postările mele pe social media) sunt pozitive! Promit sa revin cu detalii la începutul anului viitor”, ne-a mai dezvaluit ea.

Campionatului Mondial de Handbal Feminin din Japonia vazut prin ochii Narcisei Lecusanu

Am aflat de asemenea, de la Narcisa Lecusanu, ca linia vestimentara nu este nici pe departe unica surpriza pe care ne-o pregateste. Aceasta lucreaza intens si la un alt proiect drag sufletului sau. Este vorba despre o carte autobiografica prin care isi doreste sa inspire cat mai multi tineri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

“Cooking” a special project📸

O postare distribuită de Narcisa Lecusanu (@narcisalecusanu) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

https://www.agentiadepresamondena.com/campionatului-mondial-de-handbal-feminin-din-japonia-vazut-prin-ochii-narcisei-lecusanu/

O postare distribuită de Narcisa Lecusanu (@narcisalecusanu) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

It’s time to be in the office. NTM Businesses International https://www.ntmbusiness.ro

O postare distribuită de Narcisa Lecusanu (@narcisalecusanu) pe

Scrie un comentariu