News

Naomi Watts, in pericol de moarte la filmarile „The Impossible”! VIDEO

Scris de Administrator

Arta cere sacrificii, iar Naomi Watts a avut sa afle asta in timpul filmarilor la pelicula „Paradisul spulberat/ The Impossible”, unde actrita era cat pe ce sa moara.

Actrita, care a fost nominalizata in 2003, la Oscar ca “Cea mai buna actrita”, a declarat ca a vazut moartea cu ochii in timp ce filma sub egida regizorului Juan Antonio Bayona.

In The Impossible, Naomi Watts joaca rolul unei mame care impreuna cu sotul sau si cei trei copii ai sai raman izolati din cauza unui dezastru natural.

Astfel, actrita de 44 de ani avea de filmat o scena deosebit de periculoasa sub apa, moment in care s-a petrecut un incident, punandu-i viata actritei in pericol.

„Ceva s-a intamplat cu scaunul de care m-au legat cand a trebuit sa filmez sub apa. A inceput sa se roteasca cu mine, in timp ce eram sub apa iar oamenii din echipa nu il puteau opri. Eu nu puteam iesi de acolo si de-abia respiram”, a marturisit vedeta pentru ziarul britanic Metro.

Dupa scena terifianta, actrita a declarat ca incidentul a ajutat-o sa inteleaga prin ce au trecut oamenii cand au avut de infruntat tsunami-ul.

Scrie un comentariu