Stiri externe

Naomi Campbell ii rade in nas lui Kim Kardashian! Iata ce spune despre coperta Vogue cu Kim si Kanye

Scris de Administrator

In timpul unei interventii televizate din cadrul unei emisiuni australiene, Naomi Campbell a fost intrebata ce parere are despre faptul ca Anna Wintour a luat decizia de a-i pune pe Kim Kardashian si Kanye West pe coperta revistei Vogue. Supermodelul a izbucnit instant in ras, spunand initial ca nu vrea sa comenteze subiectul. A lasat totusi de inteles ca onoarea de a aparea pe coperta Vogue ar trebui sa revina strict modelelor ca isi dovedesc in timp talentul si daruirea fata de aceasta meserie, asa cum a facut-o si ea in cei 28 de ani de cariera.

naomi-campbell-vogue

Naomi Campbell este deja de 28 de ani unul dintre cele mai de succes modele ale lumii, iar de-a lungul carierei sale, a aparut de nenumarate ori pe coperta prestigioasei reviste Vogue.

In cadrul unui interviu acordat marti show-ului de televiziune australian The Morning Show, Naomi a evitat sa comenteze pe seama scandalului izbucnit dupa ce Anna Wintour a hotarat sa ii puna pe coperta Vogue US pe Kim Kardashian si Kanye West.

naomi-campbell-kim-kanye-vogue

Atunci cand gazda emisiunii, Kylie Gillies, a intrebat-o pe Naomi Campbell ce parere are despre aceasta coperta, ea a izbucnit in ras.

„Nu vreau sa comentez. Eu sunt model, lucrez deja de 28 de ani in industria asta, iar o coperta Vogue e un pas important in cariera oricarui model, este ceva ce obtii dupa ce muncesti mult. Stii ca sunt model, ce as putea spune mai mult”, a spus atunci supermodelul.

„Deci spui ca Kim si Kanye nu si-au castigat dreptul de a aparea pe coperta”, a intrebat-o apoi moderatoarea.

Pastrandu-si calmul, Naomi a raspuns: „Astea sunt cuvintele tale, eu sunt corecta. A fost alegerea Annei Wintour sa ii puna pe coperta revistei pe care o conduce. Cine ar putea pune la indoiala asta?”

Naomi Campbell nu a mai fost atat de diplomata atunci cand a venit vorba despre Nicole Trunfio (dreapta), colega ei din cadrul show-ului The Face Australia.

naomi-campbell-the-face-australia

„Nicole a fost lipsita de respect. In loc sa incerce sa ma cunoasca, a preferat sa spuna din start ca nu sunt un model de actualitate. Asta cu toate ca atunci cand a spus-o, eu eram pe 4 coperte de revista in intreaga lume, doua dintre ele fiind Vogue. Am fost acolo dinaintea ei si probabil ca voi ramane si dupa ea. Nu stia ca eram producator executiv. Cert e ca noi nu suntem aici sa ne insultam reciproc”, a rabufnit supermodelul.

Scrie un comentariu